Πώς λειτουργεί το Generic Levitra

Δώστε προσοχή  ότι αυτό το φάρμακο βρίσκεται στο αίμα για μεγάλο χρονικό διάστημα και ως εκ τούτου, δεν συνιστάται να λαμβάνετε περισσότερα από ένα χάπι την ημέρα. Η ημερήσια δόση είναι  20 mg. Υπάρχουν επίσης δισκία με αυτό το φάρμακο με άλλες δόσεις, 5 mg, 10 mg και 40 mg. Και στο μέλλον μπορείτε να καταλάβετε ποια είναι η βέλτιστη δόση για εσάς. Έτσι, για παράδειγμα, πολλοί άντρες, μετά την πρώτη λήψη του Generic Levitra, μειώνουν την ποσότητα του φαρμάκου. Αλλά σε όλους υπάρχουν περιπτώσεις όταν πρέπει να είστε πολύ σίγουροι για ένα θετικό αποτέλεσμα, και σε αυτές τις στιγμές κάποιοι ειδικοί, γιατροί και οι ασθενείς που ήδη λαμβάνουν το φάρμακο, συνιστούν να αυξήσετε τη δόση του φαρμάκου. Αλλά θυμηθείτε ότι το Generic Levitra έχει κίνδυνο υπερδοσολογίας. κατά τη λήψη 500 mg ταυτόχρονα, υπήρχαν σοβαρές παρενέργειες. Σε ασθενείς εμφανίστηκαν αυξημένη πίεση, στηθάγχη, αυξημένη εφίδρωση, πόνο στα μάτια και στην πλάτη και άλλα, μέχρι την στιγμιαία καρδιακή ανακοπή, έτσι η συνιστώμενη μέγιστη ημερήσια δόση του φαρμάκου είναι 40 mg. Προσπαθήστε να τηρήσετε αυτές τις συστάσεις για να αποφύγετε στο μέλλον κακές συνέπειες. Επίσης, απαγορεύεται να πάρετε μερικές δόσεις 40-100 mg σε μία ημέρα, αυτό θα δώσει το ίδιο αποτέλεσμα και μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικές παρενέργειες.

Αυτό το φάρμακο έχει επίδραση στις φυσικές αντιδράσεις και δημιουργεί μια φυσική διαδικασία σεξουαλικής διέγερσης και καλής στύσης. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι χάρη σε αυτό το φάρμακο συμβαίνει όλη η σεξουαλική πράξη. Πρέπει να τονιστεί ότι το Generic Levitra είναι μόνο βοηθός στις φυσικές ανάγκες του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι η επιθυμία και οι ικανότητές σας είναι στην πρώτη θέση και το φάρμακο θα βοηθήσει αυτές τις διαδικασίες να αυξηθούν και να φτάσουν στο υψηλότερο σημείο.

Κατά τη σεξουαλική διέγερση στον άνδρα  οι αρτηρίες του πέους διαστέλλονται, γίνεται η αύξηση της ροής του αίματος, το πέος του σηκώνεται, δηλαδή η αρχίζει στύση. Το φάρμακο Generic Levitra βοηθά να αυξηθεί σημαντικά η ροή του αίματος στο πέος. Ειδική ουσία την οποία περιέχει το φάρμακο, μπορεί να αυξήσει με καλύτερο αποτέλεσμα τις αρτηρίες και χάρη σε αυτό επιτυγχάνεται η πιο μεγάλη ροή του αίματος. Η βαρδεναφίλη βοηθά να παρατείνει την ισχύ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα λόγω της διαστολής των αιμοφόρων αγγείων και των αρτηριών. Σύμφωνα με τα παραπάνω, αυτό το φάρμακο είναι ένα αγγειοδιασταλτικό, αλλά  δεν προκαλεί στύση και δεν μπορεί να λειτουργεί από μόνο του. Η ενεργοποίηση είναι απαραίτητη λόγω της φυσικής διέγερσης του σώματος. Επειδή για να διευρύνετε τις αρτηρίες, χρειάζεστε οξείδιο του αζώτου, το οποίο εμφανίζεται στο σώμα μόνο με φυσική σεξουαλική διέγερση. Αυτό το φάρμακο δεν μπορεί να το κάνει από μόνο του. Δεν μπορεί, χωρίς την φυσική διέγερση να αυξήσει τις αρτηρίες και την ροής του αίματος στο πέος, δεδομένου ότι μόνο μια κανονική σεξουαλική διέγερση, φυσική, μπορεί να προκαλέσει απελευθέρωση του οξειδίου του αζώτου με το διάταγμα του νωτιαίου μυελού ή του εγκεφάλου. Χάρη στο οξείδιο του αζώτου γίνεται μια επέκταση των αρτηριών και ροή του αίματος στο πέος. Αυτό το παρασκεύασμα, το οποίο περιέχει το δραστικό συστατικό βαρδεναφίλη, συμβάλλει μετά τη φυσική διέγερση να αυξήσει τη δράση των διαδικασιών στο σώμα, και να επιμηκύνει τη δύναμη και τη διάρκεια των διαδικασιών.

Θέλουμε επίσης να επιστήσουμε την προσοχή σας για μία ακόμη φορά στο γεγονός ότι το φάρμακο αυτό δεν επηρεάζει καθόλου την αναπαραγωγική λειτουργία. Κατά τη μελέτη αυτού του φαρμάκου διαπιστώθηκε ότι μετά τη λήψη του φαρμάκου στο σπέρμα βρέθηκε μία ελάχιστη, ασήμαντη δόση της βαρδεναφίλης. Αυτό υποδηλώνει ότι δεν πρέπει να φοβάστε την επίδραση του φαρμάκου στην αναπαραγωγική λειτουργία. Και σε μερικές στιγμές μπορεί να ονομάζεται βοηθός. Η προσαρμογή στο φάρμακο, με βάση τα αποτελέσματα της μελέτης για τους εθελοντές, δεν προκύπτει ποτέ. Αυτό το φάρμακο είναι ελεύθερα διαθέσιμο σε όλα τα φαρμακεία και τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Δεν είναι φτηνό, αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι δαπανήθηκαν τεράστια χρήματα για την ανάπτυξη αυτού του μοναδικού φαρμάκου και την καταχώριση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας. Αλλά τώρα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το φάρμακο είναι εμπορικό σήμα και εγγυάται άριστη ποιότητα και ασφάλεια.